Dagbesteding ABEL zoekt vrijwillige chauffeurs,
voor het vervoer van onze bezoekers van het huisadres naar dagbesteding ABEL en terug.

Dagbesteding ABEL, gelegen aan de Schoorveken 89a te Rijen, zoekt vrijwillige chauffeurs.
Voor het vervoer van onze bezoekers die niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig onze dagbesteding te bezoeken.
Wij zijn een kleinschalige dagbesteding voor ouderen die thuis wonen en die, lichamelijk en/of geestelijk, om intensieve aandacht en hulp vragen. Ons streven is een op de bezoekers gerichte en betrokken dagbesteding waar de bezoeker centraal staat. Onze dagbesteding biedt naast belevingsgerichte zorg ook familiezorg aan. Waar bezoekers en hun mantelzorgers graag naartoe komen, omdat we laagdrempelig zijn. Wij bieden drie dagen per week een ontspannen en gezellige sfeer om mensen te ontmoeten onder begeleiding van professionele welzijnswerkers. De bezoekers brengen de tijd door met diverse activiteiten, denk hierbij aan sport en spel, creatieve activiteiten, geheugentraining. Daarnaast zal er ook samen de lunch genuttigd worden.  
Dagbesteding ABEL is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, Onze dagbesteding heeft een groep leuke en lieve vrijwilligers die een deel of de gehele dag op de dagbesteding aanwezig zijn. Maar we zijn nu op zoek naar vrijwilligers/chauffeurs die onze bezoekers thuis op kunnen halen rond de klok van 9.45 uur en weer thuis brengen om 16.00 uur, tijdsbesteding is ongeveer een half uur per keer.
Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers/chauffeurs, zodat het rijden onderling verdeeld kan worden.

De vrijwillige chauffeur haalt op vaste ochtenden onze bezoeker thuis op en brengt hem/of haar naar onze dagbesteding.
Aan het einde van de dag wordt de bezoeker weer naar huis gebracht door een vrijwillige chauffeur.

Spreekt dit vrijwilligerswerk u aan?

Kom dan langs bij Dagbesteding ABEL tijdens de openingstijden of neem contact op via tel: 06-22007543 of mail: algemeen@dagbestedingABEL.nl