Dagbesteding ABEL is elke werkdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Een kleinschalige dagbesteding voor senioren die thuis wonen en die, lichamelijk en/of geestelijk, om intensieve aandacht en hulp vragen. Ons streven is een op de cliënten gerichte en betrokken dagbesteding waar u als persoon centraal staat. Onze dagbesteding biedt naast belevingsgerichte zorg ook familiezorg aan. Waar cliënten en hun mantelzorgers graag naartoe komen, omdat we laagdrempelig zijn.

Wij bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten. De dagprogramma’s dragen bij aan het voorkomen van het sociaal isolement, of aan het verlichten van de zorg thuis door mantelzorgers. Hierdoor u kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen. Daarnaast is de dagbesteding een tijdelijke oplossing ter overbrugging voor ouderen, die wachten op een plekje in verpleeg- of verzorgingshuis.

Dagbesteding ABEL biedt een gevarieerd dagprogramma. Afhankelijk van uw wensen doet u mee aan verschillende activiteiten. Vaak vinden die plaats in groepsverband en vaste dagstructuur zodat er veel gelegenheid is voor contact met andere mensen. Natuurlijk is er veel ruimte voor gezelligheid, zo drinken we samen koffie en thee en ook kan eventueel ook de maaltijd tussen de middag samen worden gebruikt.

Voor meer informatie zijn we bereikbaar via onze email: algemeen@dagbestedingabel.nl of via ons telefoonnummer: 06 – 22 00 75 43