Nog geen reacties

Dagbesteding ABEL hééft zijn deuren geopend !!!

Dagbesteding ABEL hééft zijn deuren geopend.

Zondag 9 april was het zover. De deuren van de dagbesteding ABEL gingen officieel open. Een dagbesteding voor thuiswonenden ouderen met een (beginnende) vorm van dementie.

Het was vroeg dag maar het beloofde een mooie, warme dag te worden. Allereerst werd het bord met ons logo opgehangen aan de buitenkant van het gebouw zodat nu ook duidelijk zichtbaar is waar we gevestigd zijn.

De opening werd gecombineerd met de garageverkoop van Stichting Najjar. Vele lieve mensen hadden spullen afgegeven aan ons voor de verkoop. Iedereen hartstikke bedankt hiervoor. De opbrengst was geweldig en wordt verdubbeld door het Nationaal Ouderenfonds. Hiermee kunnen wij zeker weer wat (spel)materiaal kopen.

Iedereen kon er een kijkje komen nemen. Hier werd ruimschoots gebruik van gemaakt. Ook bij onze buren Hearts & Letters was het open dag. Hierdoor kon men een rondje lopen door het gebouw langs beide dagbestedingen. De dagbestedingen zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen maar hebben ook zeker een overeenkomst op het gebied van aanbieden van activiteiten waardoor goed samengewerkt kan worden.

Meneer van der Kaa willen we feliciteren met de hoofdprijs die voort kwam uit de loterij.

Dank aan iedereen die bereidwillig was een poster voor zijn raam te hangen.

Dank aan al onze sponsors o.a. Albert Heijn, Etos en de Jumbo. En zeker een bedankje aan onze familie en vrienden die ons geholpen hebben deze dag tot een succes te maken.

Plaats een reactie